ICT specialisten

Naast onze consulting activiteiten detacheren wij specialisten. Door de jarenlange samenwerking met veel specialisten willen wij dit netwerk uitbreiden en behouden. Wij willen snel in kunnen springen op uw behoefte aan tijdelijk personeel. Juist door een uitgebreid netwerk te behouden zorgen wij er voor dat u de juiste kwaliteit en prijs ontvangt voor de werkzaamheden die gedaan moeten worden.

Naast dat wij veel werken met freelancers werken wij ook veelvuldig met bedrijven die wij kennen uit ons eigen netwerk die mensen kunnen leveren met diverse specialisaties. Een voordeel hiervan is dat wij snel kunnen schakelen met deze freelancers en toeleveranciers, omdat er al langlopende contacten zijn.

Onze specialisten kunnen ingezet worden als projectmanagers, architecten, specialisten, beheerders en packagers op nieuwe software implementaties, migraties, beheer en upgrade projecten voor korte of langere tijd.

Wij hanteren een openlijke en duidelijke bemiddeling tussen opdrachtnemers en opdrachtgevers. Bent u opdrachtgever en op zoek naar ICT specialisten, neem dan contact met ons op.

Bent u een specialist en op zoek naar bemiddeling en wilt u deel uitmaken van onze community, neem dan contact met ons op. Wij organiseren met regelmaat ook bijeenkomsten waarin kennis onderling gedeeld kan worden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 085 0021270 of via mail detachering@bictt.nl.
U kunt vragen naar Joyce van Kasteren.