Consultancy

BICTT Consultancy richt zich op de dienstverlening van met name Microsoft Server infrastructuren. De ontwikkelingen op het gebied van ICT gaan zo snel, dat het vaak veel tijd kost om dit voor uw bedrijf in kaart te brengen. Het Nieuwe Werken, in the Cloud, System Center, Virtualisatie, Security en Direct Access kunnen voor uw bedrijf de activiteiten vereenvoudigen. Maar waar begint u en welke nieuwe ontwikkelingen leveren een toegevoegde waarde.

BICTT Consultancy kan uw bedrijf hier van dienst zijn. Wij zijn en blijven op de hoogte van alle recente ontwikkelingen en kunnen uw huidige ICT infrastructuur inventariseren en uw daarna informeren over de mogelijkheden die voor uw bedrijf interessant zijn. Wij kunnen een stappenplan met u opzetten om in deeltrajecten of een volledig traject de benodigde vernieuwingen te implementeren.

Ons team bestaat uit eigen medewerkers en freelancers waar we vergaande samenwerkingsverbanden mee zijn aangegaan. Wanneer BICTT Consultancy een opdracht aanneemt gaan we in overleg met de klant om te kijken welke teamleden de opdracht of deelopdrachten gaan uitvoeren, om zo tot een optimaal resultaat te komen en de kosten redelijk te houden. Hierdoor betaalt u niet voor de kosten van een senior terwijl er voor bepaalde werkzaamheden een junior ingezet kan worden.

Onze specialiteit zijn de Microsoft System Center producten, zoals SCOM en SCCM. Verder hebben wij jarenlange ervaring met Server infrastructuren, Exchange, Security, ForeFront en virtualisatie.

Onze consultants en specialisten staan u graag bij!