Beheer / services

Het beheer van server(s), werkstations en netwerken wordt vaak als een part-time functie aan een medewerker overgelaten in midden- en kleinbedrijf. Als er een storing in het netwerk of op één of meerdere computers is, kan de bedrijfsvoering in gevaar komen. Deze medewerker blijkt dan vaak niet in staat het probleem volledig te analyseren en/of op te lossen. Dat bij een defect aan hardware of software (of een ondeskundige poging tot reparatie) veel gegevens verloren kunnen gaan wordt vaak pas daarna duidelijk.

Wij specialiseren ons in beheer, monitoring, advisering en management van op Microsoft gebaseerde infrastructuren en alle randapparatuur. Op basis van fixed price of vrije afspraken doen wij alle zaken die nodig zijn om uw systemen te laten draaien, zodat u zich kunt richten op uw eigen business.

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de automatisering en lossen uw computerproblemen vakkundig op.

Heeft u interesse om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken, neem dan contact met ons op. Wij zullen tijdens een gesprek de huidige omgeving inventariseren en een voor uw bedrijf passende oplossing aanbieden.